Ögonsjukvård malmö för hela familjen

Vår ögonklink i Malmö erbjuder specialistvård för ett brett spektrum av ögonsjukdomar, inklusive grå starr, glaukom och gulafläcksförändringar. Vi välkomnar även akuta ögonbesvär via tidsbokning eller drop-in om du behöver en ögonspecialist i Malmö. Kontakta oss så vägleder i dig med ditt ärende.

Kontakta oss

Låt oss ta hand om dig – Ögonspecialist i malmö

Vårt mångsidiga team kan erbjuda skräddarsydd ögonsjukvård av högsta kvalitet, samtidigt som vi säkerställer en smidig och effektiv vårdupplevelse för våra patienter. Vi består av ögonläkare, ögonkirurger, ögonsjuksköterskor, optiker, specialistundersköterskor och sekreterare.

Kontakta oss

Avancerad diagnostik och behandling

Vår ögonklinik i Malmö har tillgång till den senaste digitala teknologin, vilket gör det möjligt för oss att snabbt och på ett säkert sätt identifiera och bedöma ögonproblem och sjukdomar. Det innebär att vi kan erbjuda högkvalitativ och effektiv vård genom avancerade diagnostiska verktyg och metoder som hjälper oss att noggrant utvärdera och behandla ögonsjukdomar. Denna teknik möjliggör också en mer noggrann och tidseffektiv bedömning av patienters tillstånd, vilket är avgörande för att säkerställa bästa möjliga vårdresultat.

Kontakta oss

Korta väntetider till säker vård

Vårt arbete sker på uppdrag av Region Skåne under vårdvalet ögonsjukvård och gråstarr. Vi garanterar korta väntetider till ögonsjukvård och gråstarrkirurgi. Till oss kommer du genom remiss från optiker, vårdcentral eller genom att kontakta oss direkt.

Kontakta oss